De wintertrainingen zijn aflopen. In mei starten de zomertrainingen weer.
Wil je een keer meetrainen? Kijk hier naar de mogelijkheden en vraag een proefles aan.

Nieuws

Laatste Nieuws: IJsbanen in de Betuwe in kaart gebracht
   (06-04-2019)

Na alweer een hele zachte winter rijst de vraag waarvoor al die ijsbanen in de Betuwe nog dienen ... De historie leert gelukkig dat er na een zachte winter vaak ook weer een hele strenge winter volgt.

Onze oud-voorzitter Ward Habets heeft de nodige voorbereidingen getroffen om ons snel op de juiste plek te krijgen. Aan de hand van de door Joke Honders beschreven historie van het Betuwse ijsvermaak heeft hij alle nog bestaande landijsbanen in de Betuwe gefotografeerd en voorzien van commentaar.

Bekijk ze allemaal op zijn website!

 

IJsbaan Dodewaard (foto: Ward Habets)
De ijsbaan in Dodewaard met het clubhuis van de Dodewaardse IJsclub (foto: Ward Habets)

Deel via:

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws: Uitslagen Clubkampioenschappen 2019
   (02-03-2019)

Op 2 maart 2019 werd de belangrijkste wedstrijd van het jaar gereden: de Clubkampioenschappen!

De strijd om de bekers voor de clubkampioenen bleef spannend totdat de laatste schaats over de streep gleed.Tim prolongeerde zijn titel bij de heren, Joëlle is de nieuwe clubkampioen bij de dames. Proficiat!

De uitslag over alle categorieën:

Heren

  1. Tim Nijenhuis
  2. Wessel Hanselaar
  3. Erik van Dodewaard

Dames

  1. Joëlle Winkel
  2. Hanneke Reincke
  3. Lisette Oerlemans


Benieuwd naar hoe je gereden hebt? De uitslagen en klassementen staan hieronder:

 

Deel via:

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws: Privacyverklaring Schaatstrainingsgroep Exerceo
   (28-07-2018)

Vanaf vandaag staat de privacyverklaring van Schaatstrainingsgroep Exerceo op de website. Via deze link download je de verklaring in pdf.

Het je vragen over de privacyverklaring? Neem dan contact met ons op via .

Wil je meer over weten over AVG? Kijk dan op deze website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Je kunt de AP ook tippen als je een klacht over de uitvoering van de AVG hebt.

Deel via:

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws: Omgang met gegevens door Schaatstrainingsgroep Exerceo
   (25-05-2018)

Je wilt grip hebben op de sporen die je online nalaat en je wilt weten wat er met je gegevens gebeurt. Dat is in het kort wat geregeld gaat worden door de nieuwe Europese privacywetgeving die momenteel veel in het nieuws is onder de naam 'Algemene verordening gegevensbescherming' (AVG).
Het is belangrijk dat we onze administratie en op de website van Exerceo goed op orde hebben, om misbruik van persoonsgegevens zo goed als mogelijk te voorkomen. De Autoriteit Persoonsgegevens wetgeving gaat vanaf 25 mei 2018 de AVG handhaven. We werken er hard aan om alle benodigde systemen op tijd aan te passen.
We bewaren diverse gegevens van onze leden in de administratie van Exerceo. Daar gaan we nu ook al zorgvuldig mee om: alleen het bestuur heeft er toegang toe.

Waar zijn we mee bezig?
Welke gegevens bewaren we? Hoe lang bewaren we die gegevens? Wie mogen die gegevens bekijken? Op deze vragen willen jullie een goed antwoord kunnen geven. Ook bij een controle vanuit de overheid moet duidelijk zijn dat we hier goede afspraken over gemaakt hebben.
We werken daarom aan een privacyverklaring die we op onze website publiceren, waarin iedereen kan lezen wat er met zijn of haar gegevens gebeurt, zodra hij of zij zich bij ons aanmeldt. Daarnaast zullen de bestuursleden en de trainers een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. En tot slot het belangrijkste, waar we ook jullie hulp bij nodig hebben: we zullen alle bestaande relaties om toestemming gaan vragen voor het bewaren en verwerken van hun gegevens.
Binnenkort ontvang je meer informatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met een van de bestuursleden of stuur een mail naar .

Wil je meer over weten over AVG? Kijk dan op deze website van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Je kunt de AP ook tippen als je een klacht over de uitvoering van de AVG hebt.

Deel via:

(Terug naar boven)


Laatste Nieuws: Het WK Inlineskaten komt eraan!
   (22-04-2018)

Van 1 tot en met 8 juli a.s. wordt het WK Inline- en Freestyleskaten 2018 voor het eerst in Nederland georganiseerd. Een unieke kans om de topsport eens van dichtbij mee te maken. Hier vind je meer informatie over de wedstrijden die van 1 t/m 3 juli op de piste in Heerde en de weg- en freestyleonderdelen die van 5 t/m 8 juli in Arnhem worden georganiseerd.

Wil je dit evenement en de topsporters van heel dichtbij meemaken? Meld je dan aan als EventMaker en zorg er samen met de organisatie voor dat alles letterlijk op rolletjes zal lopen tijdens het evenement!

Deel via:

(Terug naar boven)

Volg ons! Facebook YouTube


Ogenblik a.u.b. ...