De wintertrainingen zijn gestart!
Wil je een keer meetrainen? Kijk hier naar de mogelijkheden en vraag een proefles aan.

Sponsoren

Zonder onze sponsoren zou Exerceo een stuk minder leuke dingen kunnen doen. Op deze pagina vermelden we dan ook met trots de partijen die ons steunen.
Met de steun van onze sponsoren hebben wij bijvoorbeeld in 2015 een videocamera aangeschaft. De beelden die tijdens de training gemaakt worden beelden gebruiken we voor analyse en verbetering van de schaatstechniek. Sponsorgelden komen verder onder meer ten goede aan de organisatie van wedstrijden, bijeenkomsten, etc.

Exerceo heeft natuurlijk ook onmisbare donateurs, steunleden en supporters. Zij helpen allemaal om onze sportieve en sociale ambities waar te maken!
Dat doen zij onder meer door als vrijwilliger bij wedstrijden te helpen, onze leden naar de ijsbaan te brengen en aan te moedigen bij wedstrijden.

 

HBI levert voor de Inzell trainingsweek al jaren de aanhanger, waarmee we de racefietsen, mountainbikes en bagage vervoeren.
Sinds 1995 levert HBI inrichtingsconcepten voor bedrijfswagens voor tal van partners. Vanuit het midden van het land zetten dé bedrijfswageninrichters hun creativiteit en vakmanschap in voor de specifieke eisen die u aan uw bedrijfswagen stelt.
SF Studio ondersteunt Exerceo met creatieve communicatie-ideeën en materialen zoals onze spandoeken.
SF Studio zet u in beeld! Met creativiteit, kwaliteit en een gedegen communicatie- of marketingadvies verzorgt SF Studio clubkleding, huisstijl, de ontwikkeling van een website, belettering, drukwerk, fotografie, etc.

JÖRG machines geeft Exerceo een financieel steuntje in de rug, zodat we evenementen en bijeenkomsten voor de leden betaalbaar kunnen houden.
JÖRG produceert in Dodewaard plaatbewerkingsmachines en importeert kwaliteitsmerken. De eigen deskundige servicedienst zorgt voor onderhoud, reparaties en het snel oplossen van storingen. Daarmee mag JÖRG gerust een specialist in plaatbewerkingsmachines genoemd worden.

 

Ook Leerdam Projecten steunt onze evenementen en bijeenkomsten met een financiële bijdrage.
Leerdam Projecten combineert exclusieve materialen, een doordacht ontwerp, hoogstaand vakmanschap en oog voor detail tot een scheepsinrichting om je vingers bij af te likken.

 

Sponsor van Exerceo worden?

 

 

 

Volg ons! Facebook YouTube 


Ogenblik a.u.b. ...