De wintertrainingen zijn gestart!
Wil je een keer meetrainen? Kijk hier naar de mogelijkheden en vraag een proefles aan.

Zomertrainingen bij Exerceo

De zomertrainingen worden gegeven van half mei tot eind september (totdat de kunstijsbaan opent).

 

Inlineskatetraining

Op dinsdagavond trainen we op een officiële 400-meter asfaltbaan. De baan is 7 meter breed en biedt voldoende ruimte om tegelijkertijd met groepen van verschillend niveau te trainen. Inlineskaten wordt gezien als een goede manier om de "techniek van het schaatsen" onder de knie te krijgen en te onderhouden.
Tijdens de lessen worden er regelmatig video-opnamen gemaakt, die tijdens de training of direct na afloop in de kantine worden geëvalueerd. Door te zien wat je doet, leer je het meest!

Als de baan te nat is om te skaten, dan verzorgen onze trainers een alternatief programma. Neem je sportschoenen dus mee!

 

Bostraining

De bostrainingen vinden afwisselend plaats in Rhenen op de Grebbeberg en de Trimbaan en in het recreatiegebied Kwintelooijen bij Veenendaal.
Deze locaties zijn dan zeer geschikt voor conditie- en krachttraining, door het gevarieerde en geaccidenteerde terrein.
De bostraining bestaat uit duur-, interval-, snelheids- en techniekoefeningen en zijn geschikt voor eenieder (van jeugd tot senior) die conditioneel goed voorbereid aan het winterseizoen wil beginnen.

 

Trainingstijden

dinsdagavond 19.00 - 20.30 uur
inlineskaten
zaterdagmorgen 08.00 - 09.30 uur
bostraining

 

En verder …

organiseren leden onderling extra trainingen, zoals toertochten en fietsritten. Ook in de zomer worden verschillende evenementen bezocht, zoals inlineskate kampioenschappen en prestatietoertochten.

Volg ons! Facebook YouTube 


Ogenblik a.u.b. ...